Kjappen

Charlotte Fahmi

Stilling: Pedagogisk leder
kjappen@lokkebergevels.com

Charlotte en tydelig og varm leder som er god på å se det enkelte barn. Charlotte omgir seg med god energi og rundt henne er det alltid fine dager! " Det går fint " er hennes favoritt utrykk. Denne dyktige pedagogen er barnas verneombud i Løkkebergene Vels Barnehage.

Cassie Moberg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
cassiemoberg@gmail.com

Cassie er en rolig og trygg voksen. Hun har mange års erfaring fra barnehage. Cassie er en kreativ og løsningsfokusert dame som tar barna på alvor, og vi er så glade for å ha henne med på laget.

Malene Johansen Finnerud

Stilling: Barnehagelærer

Malene jobber som barnehagelærer med de yngste barna i barnehagen. Hun er en varm, dedikert og tilstedeværende pedagog, som bruker all sin tid med de yngste. Malene har fordypning i småbarn og estetikk.

Vibeke Raaen

vibeke.raaen@lifi.no

Vibeke ser du sittende på gulvet med barna rundt seg. Hun er alltid i godt humør og det smitter på store og små. Hun er kreativ og elsker farger og kunstneriske prosjekter. Vibeke er barnehagens miljøagent

Astrid Jordheim

astridjordheim@gmail.com

Astrid er utdannet grafisk designer men har jobbet mange år i barnehage. Hun er en omsorgsfull og god voksen person. Hun gir barna fine opplevelser, og er en pådriver for turer og utelek. Vi er glade for å ha med oss Astrid i hverdagen.

Utsikten

Silje Sørlie

Stilling: Pedagogisk leder
Utsikten@lokkebergevels.com

Silje er utdannet barnehagelærer. Hun leder avdelingen sin med ro og trygghet og har full kontroll. Barna elsker å være sammen med henne, og de beskriver henne som snill og omtenksom. Silje er også en kreativ pedagog, noe vi setter stor pris på. Silje er barnehagens nestleder

Kristina Johannessen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristina er utdannet Barne og ungdomsarbeider. Hun smiler, ler og planlegger et nytt prosjekt i neste sving. Kristina er barnas favoritt, og du ser henne alltid med noen små rundt seg.

Mari Sunnset

marisunnset@gmail.com

Mari er utdannet sosionom men jobber som barnehagelærer. Hun er en fantastisk voksen med god oversikt, og rikelig lekekompetanse. Mari er alltid blid og positiv. Mari er barnehagens verneombud.

Benedicte Lund

benedicte.lund.bakken@hotmail.no

Benedicte er utdannet barnehagelærer. Hun er en varm, dedikert og strukturert pedagog. Benedicte er barnehagens sangfugl, og barna elsker når hun spiller gitar.

Hannah Liavaag Christoffersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Hannah skal jobbe hos oss i ett år som pedagogisk medarbeider før hun skal studere. Hun er vikar for Kristina som er i permisjon. Hannah har erfaring med ledelse av barnedans, og er ellers en blid, pliktoppfyllende og herlig jente.

Muji Lestari

muji_lj@yahoo.com

Muji er fra Indonesia. Hun er positiv, ryddig og engasjert. Hun finner på mye gøy med barna og har et stort hjerte for både store og små i barnehagen.

Andre ansatte

Anne-Grethe Moi Klingberg

Stilling: Daglig leder
dagligleder@lokkebergevels.com

Anne-Grethe er utdannet førskolelærer. Hun har fordypning i ledelse og videreutdanning innen pedagogisk veiledning og spesialpedagogikk. Anne-Grethe har bred kompetanse innen barnehagefeltet- og syntes jobben sin er topp:) De ansatte sier at hun er svært inkluderende, en de kan stole på, omsorgsull og dyktig i jobben sin.