Kjappen

Anne Elisabeth Larssen

Stilling: Pedagogisk leder

Anne Elisabeth er utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Oslo. Hun har mange års erfaring fra barnehage. Anne Elisabeth er lyttende, omsorgsfull og god.

Helle Refsum

Stilling: Pedagogisk leder

Helle er fra Toppenhaug i Drammen og lommekjent i nærmiljøet våres. Hun er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne. Helle har flere års erfaring fra barnehage og hun har veiledningskompetanse.

Vibeke Raaen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke har jobbet i barnehagen i mange år. Du ser henne sittende på gulvet med barna rundt seg. Vibeke er alltid i godt humør og det smitter på store og små. Hun er kreativ og elsker farger. Når hun kommer løper de små mot henne, og hun tar de i mot med åpne armer og gohet..

Muji Lestari

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Muji er fra Indonesia. Hun har jobbet flere år som vikar i forskjellige barnehager. Muji er positiv, ryddig og engasjert. Hun finner på mye gøy med barna og har et stort hjerte.

Utsikten

Christine Simonsen

utsikten@lokkebergevels.com

Christine er utdannet Førskolelærer fra Høyskolen i Telemark. Hun er en omsorgsfull og strukturert dame som får ting gjort. Hun skaper gode dager der lek og mestring er i fokus.

Silje Sørlie

Stilling: Pedagogisk leder

Silje er utdannet barnehagelærer og har jobbet som pedagogisk leder siden 2015.

Viktoria Ølstad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Viktoria er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun sjarmerer de fleste med sitt varme vesen. Viktoria er nydelig med barna og går ikke i veien for å sette i gang kreative formingsaktiviteter. Hun er barnehagens verneombud- og det passer henne bra- Hun elsker planer og struktur

Kristina Johannessen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristina er utdannet Barne og ungdomsarbeider. Kristina har fagansvar på avdelingen. Hun smiler, ler og planlegger et nytt prosjekt i neste sving. Kristina er barnas favoritt, og du ser henne alltid med noen små rundt seg.

Lise Lyford

Stilling: Barnepleier

Lise er utdannet barnepleier. Hun er en blid og nydelig dame som ser alle med sitt gode blikk. Lise har ansvaret for språkgrupper i barnehagen.

Astrid Jordheim

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Astrid har jobbet i Løkkebergene i flere år. Hun er en omsorgsfull og snill voksen. Astrid er vår tur leder og barn elsker å være med henne på tur:)!

Delnaz Mirbakhtiar

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Delnaz er fra Iran. Hun har bachelor innen ikt fra hjemlandet sitt. Nå studerer hun til Barnehagelærer og jobber 20% hos oss. Delnaz er en Sprudlende og blid voksen. Barna elsker å leke med henne.

Andre ansatte

Anne-Grethe Moi Klingberg

Stilling: Daglig leder
dagligleder@lokkebergevels.com

Anne-Grethe er utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Telemark. Hun har fordypning i ledelse og videreutdanning innen pedagogisk veiledning. Anne-Grethe har bred kompetanse innen barnehagefeltet- og syntes jobben sin er topp:) De ansatte syns hun er blid, omsorgsfull og tilstede.