Kjappen

Helle Refsum

32 83 29 75

Helle er fra Toppenhaug i Drammen og lommekjent i nærmiljøet våres. Hun er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne. Helle har flere års erfaring fra barnehage og hun har veiledningskompetanse.

Christine Simonsen

Stilling: Pedagogisk leder

Christine er utdannet Førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun er en omsorgsfull og strukturert dame som får ting gjort. Hun skaper gode dager der lek og mestring er i fokus. Christine er øvingslærer og har veilederkompetanse.

Charlotte Fahmi

kjapppen@lokkebergevels.com

Charlotte er en nyutdannet pedagog med en stor raushet i seg. Hun er en tydelig, men varm voksen som er god på å se den enkelte barn. Charlotte omgir seg med god energi og rundt henne er det alltid fine dager! " Det går fint " er hennes favoritt utrykk..

Vibeke Raaen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke har jobbet i barnehagen i mange år. Du ser henne sittende på gulvet med barna rundt seg. Vibeke er alltid i godt humør og det smitter på store og små. Hun er kreativ og elsker farger. Vibeke er barnehagens miljøagent

Astrid Jordheim

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Astrid har jobbet mange år i Løkkebergene Barnehage. Hun elsker litteratur og gir barna mange fine leseopplevelser. Astrid er en pådriver for tur og uteglede:) Barna koser seg med Astrid!

Delnaz Mirbakhtiar

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Delnaz er fra Iran. Hun studerer til Barnehagelærer. Delnaz har jobbet med store barn i flere år, men fordyper seg i småbarn det siste året på skolen, og jobber nå 40% på småbarnsavdeling. Delnaz er en sprudlende, og trygg voksen. Barna elsker å leke med henne.

Muji Lestari

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Muji er fra Indonesia. Hun har jobbet flere år som vikar i forskjellige barnehager. Muji er positiv, ryddig og engasjert. Hun finner på mye gøy med barna og har et stort hjerte.

Utsikten

Silje Sørlie

32 83 29 75
utsikten@lokkebergevels.com

Silje er utdannet barnehagelærer og har jobbet som pedagogisk leder siden 2015. Hun leder avdelingen sin med ro og trygghet. Barna elsker å være sammen med henne, og beskriver henne som snill og omtenksom. Silje er i tillegg en kreativ sjel, noe vi setter stor pris på.

Kristina Johannessen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristina er utdannet Barne og ungdomsarbeider. Hun smiler, ler og planlegger et nytt prosjekt i neste sving. Kristina er barnas favoritt, og du ser henne alltid med noen små rundt seg.

Astrid Jordheim

Mari Sunnset

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mari er en fantastisk voksen med god oversikt, og rikelig med lekekompetanse. Mari er alltid blid og positiv, og hun er barnehagnes verneombud. Mari spiller fotball på fritiden og bor i Solbergelva.

Andre ansatte

Anne-Grethe Moi Klingberg

Stilling: Daglig leder
dagligleder@lokkebergevels.com

Anne-Grethe er utdannet førskolelærer. Hun har fordypning i ledelse og videreutdanning innen pedagogisk veiledning. Anne-Grethe har bred kompetanse innen barnehagefeltet- og syntes jobben sin er topp:) De ansatte syns hun er blid, omsorgsfull og tilstede.