Kjappen

Helle Refsum

kjappen@lokkebergevels.com

Helle er fra Toppenhaug i Drammen og lommekjent i nærmiljøet våres. Hun er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne. Helle har flere års erfaring fra barnehage og hun har veiledningskompetanse.

Charlotte Fahmi

kjapppen@lokkebergevels.com

Charlotte er nyansatt hos oss fra 1 . august. Vi ønsker henne velkommen:)

Vibeke Raaen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke har jobbet i barnehagen i mange år. Du ser henne sittende på gulvet med barna rundt seg. Vibeke er alltid i godt humør og det smitter på store og små. Hun er kreativ og elsker farger. Når hun kommer løper de små mot henne, og hun tar de i mot med åpne armer og gohet..

Astrid Jordheim

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Astrid har jobbet mange år i Løkkebergene Barnehage. Hun elsker litteratur og gir barna mange fine leseopplevelser. Astrid er en pådriver for tur og uteglede:) Barna koser seg med Astrid!

Delnaz Mirbakhtiar

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Delnaz er fra Iran. Nå studerer hun til Barnehagelærer og jobber 20% hos oss. Hun går det siste året på skolen og fordyper seg ekstra i småbarnpedagogikk. Delnaz er en sprudlende, og trygg voksen. Barna elsker å leke med henne.

Muji Lestari

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Muji er fra Indonesia. Hun har jobbet flere år som vikar i forskjellige barnehager. Muji er positiv, ryddig og engasjert. Hun finner på mye gøy med barna og har et stort hjerte.

Utsikten

Christine Simonsen

Stilling: Pedagogisk leder

Christine er utdannet Førskolelærer. Hun er en omsorgsfull og strukturert dame som får ting gjort. Hun skaper gode dager der lek og mestring er i fokus. Christine er øvingslærer og har veilederkompetanse

Silje Sørlie

utsikten@lokkebergevels.com

Silje er utdannet barnehagelærer og har jobbet som pedagogisk leder siden 2015. Hun leder avdelingen sin med ro og trygghet. Barna elsker å være sammen med henne, og beskriver henne som snill og omtenksom. Silje er i tillegg en kreativ sjel, noe vi setter stor pris på.

Viktoria Ølstad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Viktoria er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun sjarmerer de fleste med sitt varme vesen. Viktoria er nydelig med barna og går ikke i veien for å sette i gang kreative formingsaktiviteter. Hun er barnehagens verneombud- og det passer henne bra- Hun elsker planer og struktur

Kristina Johannessen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristina er utdannet Barne og ungdomsarbeider. Kristina har fagansvar på avdelingen. Hun smiler, ler og planlegger et nytt prosjekt i neste sving. Kristina er barnas favoritt, og du ser henne alltid med noen små rundt seg.

Astrid Jordheim

Mari Sunnset

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mari har jobbet hos siden september. Hun er en fantastisk voksen med god oversikt, og rikelig med lekekompetanse. Mari er alltid blid og positiv. Mari spiller fotball på fritiden og bor i Solbergelva.

Andre ansatte

Anne-Grethe Moi Klingberg

Stilling: Daglig leder
dagligleder@lokkebergevels.com

Anne-Grethe er utdannet førskolelærer. Hun har fordypning i ledelse og videreutdanning innen pedagogisk veiledning. Anne-Grethe har bred kompetanse innen barnehagefeltet- og syntes jobben sin er topp:) De ansatte syns hun er blid, omsorgsfull og tilstede.